غول همیشه سبز گرمسیری درخت بادام هندی
نحوه برداشت مغز بادام هندی
درخت بادام هندی و نام علمی آن (Anacardium occidentale) درختی گرمسیری و همیشه شاداب و سبز است. این نهال بعد از کاشت، سیب بادام هندی و دانهٔ بادام هندی را تولید میکند. دانههای بادام هندی را زمانی که نارس و پوسته دانه کاملاً سفت و سخت نشده و به رنگ سبز است، برداشت میکنند. چون در این حالت، پوسته بذر نسبتاً نرم می باشد و می توان آن را با چاقو بریده و مغز میوه (دانه بادام هندی) را خارج کرد. بعد از اینکه مغز بادام هندی را برداشت کردند، مغز بادام هندی را در زردچوبه به همراه آب می گذارند تا سموم و اثرات مضر از بین برود. بعد از اتمام کار مغز بادام هندی قابل مصرف می باشد.
مشخصات درخت بادام هندی
این درخت سرسبز در منطقه های استوایی و در دمای 25 درجه سانتی گراد پرورش می یابد و به طرز خارق العاده ای در منطقه های گرم و خشک وفق داده می شود، جایی که نیز درختان تاماریند و انبه رشد و شکوفا می شوند. بلندی درخت سنتی بادام هندی به ارتفاع 15 متر نیز می رسد و به مدت سه سال طول می کشد تا درخت به مرحله تولید برسد. بعد از این سه سال نیز باید هشت سال صبر کنید که این درخت بتواند حجم زیادی دانه بادام هندی را تولید کند که شما بتوانید فروشتان را به اصطلاح تجاری کنید تا سود خوبی کسب کنید.
- ارتفاع درخت: تا ۱۵ متر
- محصول درخت: سیب و دانه بادام هندی
- زیستگاه اصلی درخت: آمریکای جنوبی
- نوع برگ ها: مارپیچی، بافت چرمی، بیضوی
- اندازه برگ ها: 4 تا 22 سانتی متر
- گستردگی از سطح زمین: تا ۲۲ متر
- اطراف شکل و تحلیل برگ: بزرگ چرمی ضخیم به شکل تخم مرغ یا بیضی. از ۴ تا ۲۲ سانتیمتر طول وعرض برگ هایش به ۲ تا ۱۵ سانتی متر هم می رسد.
- زیستگاه و محیط و آب و هوای مناسب برای رشد و پرورش درخت با ارزش بادام هندی کجاست؟ این درخت از دیرباز و به صورت بومی در جنگل ها و مناطق گرمسیری و مرطوب آمریکای جنوبی به خصوص در کشور برزیل یافت می شود. طی سالها با زیاد شدن دانش افراد درباره این درخت با ارزش در تمامی مناطق دنیا از جمله فیلیپین، هند و ویتنام شروع به کشت این درخت کردند.
مطالعات بر روی کاشت درخت بادام هندی
نقش کلیدی و مهم بادام هندی در طبیعت
بزرگترین تولیدکنندگان بادام هندی در دنیا
امروزه کشور های زیادی هستند که اهمیت اقتصادی درخت بادام هندی را دریافت کرده اند و مشغول کاشت این درخت شده اند. ولی اگر بخواهیم 5 کشور بزرگ ترین تولید کننده بادام هندی را نام ببریم، می توانیم به کشور های ساحل عاج، هندوستان، ویتنام، فلیپین و تانزانیا اشاره کرد. شما می توانید در زیر میزان تولید سالیانه این 5 کشور را در سال 2021 مقایسه کنید.
- ساحل عاج: 837,850 تن
- هندوستان: 738,000 تن
- ویتنام: 348,504 تن
- فیلیپین: 255,931 تن
- تانزانیا: 210,786 تن
این آمار رسمی می باشد که این 5 کشور در سال 2021 ثبت کرده اند و توانسته اند بخش عظیمی از تولید بادام هندی را در جهان کسب کنند.
اهمیت اقتصادی این درخت
آیا تو ایران امکان کاشت درخت بادام هندی است؟
و اگر هست در کدام مناطق می توان این درخت را کاشت کرد؟
به طور کلی کاشت درخت بادام هندی به خاطر وضعیت آب و هوایی ایران خیلی سخت می باشد. ولی شما می توانید کشت این درخت را از گلخانه شروع کنید.
درخت بادام هندی چند ساله بار میدهد؟
این زمان سه سال بعد از کاشت درخت بادام هندی انجام می شود و بعد از ده سال حجم خوبی بار می دهد.
با سلام آیا امکان کاشت بادام هندی در منزل را می توان انجام داد؟
بله شما می توانید در خانه با یک گلدان این کار را انجام بدهید.